Zojuist heb jij een (chemische) behandeling van je haar bij mij gehad en ik wil dat jullie er zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom geef ik enkele tips voor het behoud en de verzorging van je haar. Zonder het gebruik van mijn producten sta ik niet garant voor het behoud van u kleur/ permanent.

 

  1. wacht minimaal 48  uur met het wassen van u haar na een behandeling dus ook niet uitspoelen of nat maken. Ik heb tijdens de behandeling je haar geseald met een speciale shampoo en daarna met een speciaal masker/ conditioner hierdoor zijn de haarschubben gesloten. Door het gebruik van shampoo warm water en de stijl en krultang / andere warmende accessoires (bijv carmenset) kan de kleur ook aangetast worden binnen de 48 uur.
  2. Luister goed naar het advies over welke producten het beste bij JOU passen. Ik lever advies op maat, waarbij gekeken word na de kwaliteit van het haar.
  3. Gebruik enkel en alleen proffesionele haarverzorgingsproducten. De producten van Finnley’s bevatten GEEN synthetische silicone. Dit is een voordeel want synthetische silecone zijn niet water oplosbaar, waardoor het laagje om het haar steeds dikker word en het haar uiteindelijk word verstikt. De hoofdhuid word vet, het haar word zwaar en kan hierdoor zelfs uitvallen. De sillecone zorgen ervoor dat het haar maximaal een uur goed en zacht aanvoelen. Onze producten zorgen daarentegen voor een langwerkend goede gezondheid en gevoel van het haar. 
  4. De ph waarde van Finnley’s is hetzelfde als die van je huid ,haar en nagels. Hierdoor wordt de vochtbalans in stand gehouden en het kleur behoud verlengt.
  5. Alle haarverzorgings producten van Finnley’s bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten in een hoge concentratie. Hierdoor heb je weinig nodig van het product. 
  6. De meeste niet proffesionele haar producten bevatten veel alcohol. Dit zorgt dat het haar snel uitdroogt en de kleur in flinke mate terugloopt.
  7. Onze Finnley’s producten sluiten de haarschubben beter dan vrij verkrijgbare producten doen. Hierdoor blijft je kleur langer mooi.

 

Een proffesioneel product lijkt duurder, maar levert veel op! Ik zie  je graag als tevreden klant de deur uitgaan, maar zien je nog als tevreden klant terug komen.